Λιπαντικά Cyclon

Τα λιπαντικά CYCLON διατίθενται στην αγορά από το 1987, ενώ υπάρχουν πάνω από 200 τύποι λιπαντικών για την αυτοκίνηση για την ναυτιλία, την αεροπλοΐα και για κάθε είδους βιομηχανική χρήση, κερδίζοντας διαρκώς νέους ικανοποιημένους πελάτες και καταναλωτές στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε πάνω από 30 χώρες.
Ο σύγχρονος έλληνας καταναλωτής - αυτοκινητιστής, επιλέγει προϊόντα λίπανσης που κατορθώνουν να συγκεράσουν την κορυφαία ποιότητα με την οικονομική τιμή. Τα νέα λιπαντικά Cyclon υπερκαλύπτουν όλες τις ανάγκες των όλων σύγχρονων κινητήρων, βενζίνης, πετρελαίου, αλλά και αερίου αφού είναι πιστοποιημένα κατά ISO 9001:2008 και υπερκαλύπτουν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές των κατασκευαστών αυτοκινήτων. Τα approvals των διαφόρων κατασκευαστών που διαθέτουν τα λιπαντικά (π.χ. VW, Mercedes Benz κλπ), αλλά και η συνεργασία με μεγάλους οργανισμούς στην Ελλάδα (ΔΕΗ, ΟΣΕ κλπ) και το εξωτερικό είναι η εγγύηση σχετικά με την ποιότητα των λιπαντικών Cyclon.
H διασφάλιση της καθαρότητας του κινητήρα, οι επιδόσεις, αλλά και η οικονομία καυσίμου είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των λιπαντικών κινητήρων Cyclon

Τελευταία Νέα

Top
automechanika-MIMS-MOS_RGB

AUTOMECHANIKA MOSCOW 2015

H CYCLON συμμετείχε ως εκθέτης, για πρώτη φορά, στη διεθνή έκθεση Automechanika Μόσχας 2015. Η Automechanika Μόσχας είναι η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση για εξαρτήματα αυτοκινήτων και εξοπλισμού συντήρησης αυτοκινήτων με στόχευση εμπορικούς επισκέπτες από τη Ρωσία και τις γειτονικές χώρες. Φέτος συμμετείχαν 1.338 εταιρείες από 39 χώρες μεταξύ των οποίων μεγάλες μάρκες του κλάδου, όπως Aisin, το BMW Groupν Russia, η Bosch και η Mercedes-Benz καθώς και πάνω από 31.500 επισκέπτες κατά τη διάρκεια των 4 ημερών εκδήλωση.