Λιπαντικά Cyclon

Τα λιπαντικά CYCLON διατίθενται στην αγορά από το 1987, ενώ υπάρχουν πάνω από 200 τύποι λιπαντικών για την αυτοκίνηση για την ναυτιλία, την αεροπλοΐα και για κάθε είδους βιομηχανική χρήση, κερδίζοντας διαρκώς νέους ικανοποιημένους πελάτες και καταναλωτές στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε πάνω από 30 χώρες.
Ο σύγχρονος έλληνας καταναλωτής - αυτοκινητιστής, επιλέγει προϊόντα λίπανσης που κατορθώνουν να συγκεράσουν την κορυφαία ποιότητα με την οικονομική τιμή. Τα νέα λιπαντικά Cyclon υπερκαλύπτουν όλες τις ανάγκες των όλων σύγχρονων κινητήρων, βενζίνης, πετρελαίου, αλλά και αερίου αφού είναι πιστοποιημένα κατά ISO 9001:2008 και υπερκαλύπτουν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές των κατασκευαστών αυτοκινήτων. Τα approvals των διαφόρων κατασκευαστών που διαθέτουν τα λιπαντικά (π.χ. VW, Mercedes Benz κλπ), αλλά και η συνεργασία με μεγάλους οργανισμούς στην Ελλάδα (ΔΕΗ, ΟΣΕ κλπ) και το εξωτερικό είναι η εγγύηση σχετικά με την ποιότητα των λιπαντικών Cyclon.
H διασφάλιση της καθαρότητας του κινητήρα, οι επιδόσεις, αλλά και η οικονομία καυσίμου είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των λιπαντικών κινητήρων Cyclon

Τελευταία Νέα

Top
photo_3

AUTOMECHANIKA MIDDLE EAST 2015

Η CYCLON για 3η συνεχή χρονιά συμμετείχε ως εκθέτης με ένα κεντρικό και  καλαίσθητο περίπτερο, στην διεθνή έκθεση για  την αγορά αυτοκινήτου, AUTOMECHANIKA MIDDLE EAST 2015, η οποία διεξήχθη στο Dubai των H.A.E απο 2 έως 4 Ιουνίου 2015. Στην έκθεση συμμετείχαν περισσότεροι απο 1.700 εκθέτες απο 65 χώρες. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει την προσήλωση της εταιρείας στην έντονη και αποτελεσματική δραστηριοποίηση της σε νέες αγορές του εξωτερικού αναζητώντας διαρκώς νέες συνεργασίες. Η επιτυχία της έκθεσης ήταν πολύ μεγάλη καθώς την  επισκέφθηκαν περισσότεροι απο 20.000 επισκέπτες απο 130 χώρες.