Λιπαντικά Cyclon

Τα λιπαντικά CYCLON διατίθενται στην αγορά από το 1987, ενώ υπάρχουν πάνω από 200 τύποι λιπαντικών για την αυτοκίνηση για την ναυτιλία, την αεροπλοΐα και για κάθε είδους βιομηχανική χρήση, κερδίζοντας διαρκώς νέους ικανοποιημένους πελάτες και καταναλωτές στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε πάνω από 30 χώρες.
Ο σύγχρονος έλληνας καταναλωτής - αυτοκινητιστής, επιλέγει προϊόντα λίπανσης που κατορθώνουν να συγκεράσουν την κορυφαία ποιότητα με την οικονομική τιμή. Τα νέα λιπαντικά Cyclon υπερκαλύπτουν όλες τις ανάγκες των όλων σύγχρονων κινητήρων, βενζίνης, πετρελαίου, αλλά και αερίου αφού είναι πιστοποιημένα κατά ISO 9001:2008 και υπερκαλύπτουν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές των κατασκευαστών αυτοκινήτων. Τα approvals των διαφόρων κατασκευαστών που διαθέτουν τα λιπαντικά (π.χ. VW, Mercedes Benz κλπ), αλλά και η συνεργασία με μεγάλους οργανισμούς στην Ελλάδα (ΔΕΗ, ΟΣΕ κλπ) και το εξωτερικό είναι η εγγύηση σχετικά με την ποιότητα των λιπαντικών Cyclon.
H διασφάλιση της καθαρότητας του κινητήρα, οι επιδόσεις, αλλά και η οικονομία καυσίμου είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των λιπαντικών κινητήρων Cyclon

Τελευταία Νέα

Top
20171129_125542

AUTOMECHANIKA FAR EAST 2017

Η εταιρεία σε συνέχεια της διεθνούς έκθεσης Αutopromotec στην Μπολόνια τον περασμένο Μάιο , προχώρησε στην εκτεταμένη προβολή των νέων σειρών των λιπαντικών στην μεγαλύτερη για την αγορά του αυτοκινήτου διεθνή έκθεση στην Κίνα, την AUTOMECHANIKA FAR EAST 2017, η οποία διεξήχθη στην Σαγκάη από 29 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2017. Η έκθεση φιλοξενήθηκε στο υπερσύγχρονο National Exhibition and Convention Center Shanghai σε μια έκταση 312.000τ.μ. Η έκθεση αυτή χαρακτηρίζεται τόσο από την τεράστια σε αριθμό και εύρος δραστηριοτήτων και συμμετοχή εκθετών ,περισσότεροι από 5.700, όσο και από την μεγάλη επισκεψιμότητα επαγγελματιών του ευρύτερου χώρου της αυτοκινητοβιομηχανίας της Ασίας, της Ευρώπης αλλά και άλλων περιοχών. Την έκθεση επισκέφθηκαν περισσότεροι από 120.000 από 140 χώρες άτομα και σημείωσε τεράστια επιτυχία. H συμμετοχή της εταιρείας και των νέων λιπαντικών CYCLON σε αυτή, με ένα αισθητικά άρτιο περίπτερο, ήταν κάτι περισσότερο από απόλυτα ικανοποιητική ενώ το επισκέφθηκαν όλοι οι πελάτες του εταιρικού αντιπροσώπου στην Κίνα, καθώς και πάρα πολλοί συμμετέχοντες και επισκέπτες.