Λιπαντικά Cyclon

Τα λιπαντικά CYCLON διατίθενται στην αγορά από το 1987, ενώ υπάρχουν πάνω από 200 τύποι λιπαντικών για την αυτοκίνηση για την ναυτιλία, την αεροπλοΐα και για κάθε είδους βιομηχανική χρήση, κερδίζοντας διαρκώς νέους ικανοποιημένους πελάτες και καταναλωτές στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε πάνω από 30 χώρες.
Ο σύγχρονος έλληνας καταναλωτής - αυτοκινητιστής, επιλέγει προϊόντα λίπανσης που κατορθώνουν να συγκεράσουν την κορυφαία ποιότητα με την οικονομική τιμή. Τα νέα λιπαντικά Cyclon υπερκαλύπτουν όλες τις ανάγκες των όλων σύγχρονων κινητήρων, βενζίνης, πετρελαίου, αλλά και αερίου αφού είναι πιστοποιημένα κατά ISO 9001:2008 και υπερκαλύπτουν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές των κατασκευαστών αυτοκινήτων. Τα approvals των διαφόρων κατασκευαστών που διαθέτουν τα λιπαντικά (π.χ. VW, Mercedes Benz κλπ), αλλά και η συνεργασία με μεγάλους οργανισμούς στην Ελλάδα (ΔΕΗ, ΟΣΕ κλπ) και το εξωτερικό είναι η εγγύηση σχετικά με την ποιότητα των λιπαντικών Cyclon.
H διασφάλιση της καθαρότητας του κινητήρα, οι επιδόσεις, αλλά και η οικονομία καυσίμου είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των λιπαντικών κινητήρων Cyclon

Τελευταία Νέα

Top
cyclon-promo-%ce%bf%ce%bc%cf%80%cf%81%ce%b5%ce%bb%ce%b1

Χριστουγεννιάτικη προσφορά

Τα πρατήρια CYCLON σας καλωσορίζουν φέτος τις γιορτές με μια χρηστική Χριστουγεννιάτικη προσφορά!

Ανεφοδιαστείτε με καύσιμα CYCLON DRIVE MAX
και αποκτήστε μία εύχρηστη ομπρέλα!

Αθήνα, χχ Δεκεμβρίου 2016 – Φέτος τα Χριστούγεννα, κάθε καταναλωτής που επιλέγει τα πρατήρια καυσίμων CYCLON για τον ανεφοδιασμό του οχήματός του, μπορεί να αποκτήσει μία εύχρηστη σπαστή ομπρέλα. Πρόκειται για την πρώτη Χριστουγεννιάτικη προσφορά που πραγματοποιούν τα πρατήρια CYCLON με στόχο να επιβραβεύσουν τους πελάτες τους, προσφέροντάς τους χρήσιμα δώρα.

Συγκεκριμένα, όσοι πελάτες επιλέξουν να ανεφοδιαστούν με καύσιμα CYCLON DRIVE MAX αξίας 30€ και άνω, θα μπορούν να αποκτήσουν μία εύχρηστη σπαστή ομπρέλα με επιπλέον χρέωση μόλις 1€.

Η προωθητική ενέργεια ισχύει σε επιλεγμένα πρατήρια CYCLON μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Επισκεφθείτε τώρα ένα πρατήριο CYCLON και αποκτήστε
το απαραίτητο σε όλους αξεσουάρ για τις βροχερές μέρες του χειμώνα!

Πληροφορίες για τους συντάκτες

Σχετικά με τα πρατήρια CYCLON
Τα πρατήρια CYCLON ανήκουν στην εταιρεία AVINOIL. Η AVIN αποτελεί ένα από τα κορυφαία ονόματα στην ελληνική αγορά πετρελαιοειδών και ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1977. Διαγράφοντας μία συνεχόμενα δυναμική πορεία ανάπτυξης, σήμερα απασχολεί πάνω από 200 άτομα, διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αποθήκευσης πετρελαιοειδών στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας και διαχειρίζεται 500 πρατήρια καυσίμων με το σήμα AVIN και 200 με το σήμα CYCLON σε ολόκληρη την Ελλάδα. Είναι μέλος του Ομίλου της Motor Oil Hellas, ενός από τους πιο δυναμικούς Ομίλους στο χώρο της διύλισης και της εμπορίας προϊόντων πετρελαίου στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Όραμα της είναι η προσφορά ποιοτικών προϊόντων αλλά και υπηρεσιών σε προσιτές τιμές, αξιοποιώντας τη δύναμη και την τεχνολογία του διυλιστηρίου της ΜΟΗ.

Περισσότερες πληροφορίες:
Βάσια Κλάψη, Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Εταιρικών Σχέσεων,
210-9476132 & 210-8094004, Vasia.Klapsi@ceg.gr