Λιπαντικά Cyclon

Τα λιπαντικά CYCLON διατίθενται στην αγορά από το 1987, ενώ υπάρχουν πάνω από 200 τύποι λιπαντικών για την αυτοκίνηση για την ναυτιλία, την αεροπλοΐα και για κάθε είδους βιομηχανική χρήση, κερδίζοντας διαρκώς νέους ικανοποιημένους πελάτες και καταναλωτές στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε πάνω από 30 χώρες.
Ο σύγχρονος έλληνας καταναλωτής - αυτοκινητιστής, επιλέγει προϊόντα λίπανσης που κατορθώνουν να συγκεράσουν την κορυφαία ποιότητα με την οικονομική τιμή. Τα νέα λιπαντικά Cyclon υπερκαλύπτουν όλες τις ανάγκες των όλων σύγχρονων κινητήρων, βενζίνης, πετρελαίου, αλλά και αερίου αφού είναι πιστοποιημένα κατά ISO 9001:2008 και υπερκαλύπτουν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές των κατασκευαστών αυτοκινήτων. Τα approvals των διαφόρων κατασκευαστών που διαθέτουν τα λιπαντικά (π.χ. VW, Mercedes Benz κλπ), αλλά και η συνεργασία με μεγάλους οργανισμούς στην Ελλάδα (ΔΕΗ, ΟΣΕ κλπ) και το εξωτερικό είναι η εγγύηση σχετικά με την ποιότητα των λιπαντικών Cyclon.
H διασφάλιση της καθαρότητας του κινητήρα, οι επιδόσεις, αλλά και η οικονομία καυσίμου είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των λιπαντικών κινητήρων Cyclon

Τελευταία Νέα

Top
IMG_4615

Новото поколение масла CYCLON в Autopromotec 2017г.

Имайки, като традиция участието във всички големи панаири, които са свързани с покупката на автомобили, маслата CYCLON присъстваха на големия международен панаир „Autopromotec 2017г.” в Болоня, Италия.
Autopromotec 2017г., международният панаир на автомобили и „aftermarket” се осъществи на 24-28 май 2017г. и беше по-голям и по-интернационализиран в сравнение с предходния, превръщайки се в необходимо място за срещи на изложители и на посетители от цял свят.

Около 1.700 изложители, 10% повече от последния път, бяха там със значителен процент, зает от чуждестранни фирми. Над 100.000 посетители бяха там по време на 4-дневния панаир. Маслата CYCLON бяха там с един – „state-of-the-art” щанд, който привличаше над 1.500 посетители !!