Λιπαντικά Cyclon

Τα λιπαντικά CYCLON διατίθενται στην αγορά από το 1987, ενώ υπάρχουν πάνω από 200 τύποι λιπαντικών για την αυτοκίνηση για την ναυτιλία, την αεροπλοΐα και για κάθε είδους βιομηχανική χρήση, κερδίζοντας διαρκώς νέους ικανοποιημένους πελάτες και καταναλωτές στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε πάνω από 30 χώρες.
Ο σύγχρονος έλληνας καταναλωτής - αυτοκινητιστής, επιλέγει προϊόντα λίπανσης που κατορθώνουν να συγκεράσουν την κορυφαία ποιότητα με την οικονομική τιμή. Τα νέα λιπαντικά Cyclon υπερκαλύπτουν όλες τις ανάγκες των όλων σύγχρονων κινητήρων, βενζίνης, πετρελαίου, αλλά και αερίου αφού είναι πιστοποιημένα κατά ISO 9001:2008 και υπερκαλύπτουν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές των κατασκευαστών αυτοκινήτων. Τα approvals των διαφόρων κατασκευαστών που διαθέτουν τα λιπαντικά (π.χ. VW, Mercedes Benz κλπ), αλλά και η συνεργασία με μεγάλους οργανισμούς στην Ελλάδα (ΔΕΗ, ΟΣΕ κλπ) και το εξωτερικό είναι η εγγύηση σχετικά με την ποιότητα των λιπαντικών Cyclon.
H διασφάλιση της καθαρότητας του κινητήρα, οι επιδόσεις, αλλά και η οικονομία καυσίμου είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των λιπαντικών κινητήρων Cyclon

Τελευταία Νέα

Top
 

Смазочни материали и околна среда

ЦИКЪЛ НА ЖИВОТА НА ЦИЛИНДА

Животът на смазочните материали започва от нефтения кладенец, от който се добива суровото масло и завършва в рафинерията на рафинерията за производството на основна смазка (Base Lube Oil). В подробности:

 

  1. Пробиване и добив на суров нефт и транспортирането му до петролните рафинерии.
  2. Производство на първичен лубрикант (сред другите продукти).
  3. Смесване на основния лубрикант с добавки за производство на смазочни продукти, опаковане и маркетинг на смазочни материали.
  4. Използване на смазочни материали до загуба на смазочни свойства.
  5. Сменете смазките с пресен продукт.

 

Отпадъчните масла (ALE) са токсични отпадъци, произведени в големи количества. Те са опасни, защото съдържат много опасни съединения, добавени или създадени по време на употребата им (тежки метали, хлор, полиароматни въглеводороди). Очевидно е, че лошата практика и / или неправилният начин на изхвърляне могат да бъдат особено опасни както за човешкото здраве, така и за околната среда.

06