Λιπαντικά Cyclon

Τα λιπαντικά CYCLON διατίθενται στην αγορά από το 1987, ενώ υπάρχουν πάνω από 200 τύποι λιπαντικών για την αυτοκίνηση για την ναυτιλία, την αεροπλοΐα και για κάθε είδους βιομηχανική χρήση, κερδίζοντας διαρκώς νέους ικανοποιημένους πελάτες και καταναλωτές στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε πάνω από 30 χώρες.
Ο σύγχρονος έλληνας καταναλωτής - αυτοκινητιστής, επιλέγει προϊόντα λίπανσης που κατορθώνουν να συγκεράσουν την κορυφαία ποιότητα με την οικονομική τιμή. Τα νέα λιπαντικά Cyclon υπερκαλύπτουν όλες τις ανάγκες των όλων σύγχρονων κινητήρων, βενζίνης, πετρελαίου, αλλά και αερίου αφού είναι πιστοποιημένα κατά ISO 9001:2008 και υπερκαλύπτουν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές των κατασκευαστών αυτοκινήτων. Τα approvals των διαφόρων κατασκευαστών που διαθέτουν τα λιπαντικά (π.χ. VW, Mercedes Benz κλπ), αλλά και η συνεργασία με μεγάλους οργανισμούς στην Ελλάδα (ΔΕΗ, ΟΣΕ κλπ) και το εξωτερικό είναι η εγγύηση σχετικά με την ποιότητα των λιπαντικών Cyclon.
H διασφάλιση της καθαρότητας του κινητήρα, οι επιδόσεις, αλλά και η οικονομία καυσίμου είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των λιπαντικών κινητήρων Cyclon

Τελευταία Νέα

Top
 

Технология TriboACT

Технологията TriboACT® (изключително патентована от LPC) се основава на една иновативна и специална „система” за добавки, поради различните полярности на съставките й, активира силни химически реакции, утвърждавайки по този начин максимална защитата, която осигурява маслото на двигателя. Силните действия и взаимодействията на съставките на TriboACT® засилват важните трибологични характеристики на маслото:

  • Консистенцията на масленото покритие на клапаните
  • Намалява износването на буталата и на буталните пръстени
  • Почистващата способност на маслото в района на турбокомпресора (turbo)
  • Пестенето на гориво

TriboACT® Formula осигурява технологично превъзходство и иновация на маслото. Развитието на технологията TriboACT® е резултат на 35 годишен опит, изследване и развитие на маслата, както и на важни инвестиции и стратегически сътрудничества, с цел образуването на продукти от висока технология и стойност.