Λιπαντικά Cyclon

Τα λιπαντικά CYCLON διατίθενται στην αγορά από το 1987, ενώ υπάρχουν πάνω από 200 τύποι λιπαντικών για την αυτοκίνηση για την ναυτιλία, την αεροπλοΐα και για κάθε είδους βιομηχανική χρήση, κερδίζοντας διαρκώς νέους ικανοποιημένους πελάτες και καταναλωτές στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε πάνω από 30 χώρες.
Ο σύγχρονος έλληνας καταναλωτής - αυτοκινητιστής, επιλέγει προϊόντα λίπανσης που κατορθώνουν να συγκεράσουν την κορυφαία ποιότητα με την οικονομική τιμή. Τα νέα λιπαντικά Cyclon υπερκαλύπτουν όλες τις ανάγκες των όλων σύγχρονων κινητήρων, βενζίνης, πετρελαίου, αλλά και αερίου αφού είναι πιστοποιημένα κατά ISO 9001:2008 και υπερκαλύπτουν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές των κατασκευαστών αυτοκινήτων. Τα approvals των διαφόρων κατασκευαστών που διαθέτουν τα λιπαντικά (π.χ. VW, Mercedes Benz κλπ), αλλά και η συνεργασία με μεγάλους οργανισμούς στην Ελλάδα (ΔΕΗ, ΟΣΕ κλπ) και το εξωτερικό είναι η εγγύηση σχετικά με την ποιότητα των λιπαντικών Cyclon.
H διασφάλιση της καθαρότητας του κινητήρα, οι επιδόσεις, αλλά και η οικονομία καυσίμου είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των λιπαντικών κινητήρων Cyclon

Τελευταία Νέα

Top
 

Το Brand

Τα λιπαντικά με το σήμα Cyclon έχουν μια ισχυρή παρουσία στην ελληνική και διεθνή αγορά για περισσότερο από 35 χρόνια παραμένοντας για όλα αυτά τα χρόνια  συνώνυμα της υψηλής ποιότητας. Σε  μία διεθνοποιημένη αγορά στην οποία οι εξελίξεις και οι τεχνολογικές απαιτήσεις της σύγχρονης λίπανσης (σύγχρονοι κινητήρες ,οικονομία καυσίμου, ακραίες συνθήκες λειτουργίας κλπ)  τρέχουν, τα λιπαντικά Cyclon δεν θα ήταν δυνατό να μην βρίσκονται  πάντα στην πρώτη γραμμή της πρωτοπορίας.

Έτσι τα λιπαντικά και το brand Cyclon  άλλαξαν ακολουθώντας τις σύγχρονες απαιτήσεις .

Το όλο εγχείρημα της ανανέωσης του brand CYCLON και της ανάπτυξης της ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ  βασίστηκε σε 4 κύριους πυλώνες οι οποίοι αλληλεπιδρούν  μεταξύ τους καλύπτοντας τις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς:

 1. Καινοτομία
 2. Τεχνολογία
 3. Οικονομία
 4. Περιβάλλον
graph

Aναλύοντας:

 • Καινοτομία
  Νέα κορυφαία προϊόντα σε κάθε οικογένεια Λιπαντικών που περιέχουν στη σύνθεσή τους την νέα ειδική TriboACT® FORMULA, κατοχυρωμένη για τα λιπαντικά CYCLON.Η σχεδίαση της νέας συσκευασίας και του νέου Λογότυπου CYCLON είναι  αποτέλεσμα της συνεργασίας μας με το Τμήμα Βιομηχανικού Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου και του διεθνούς σχεδιαστικού οίκου MINALE.
 • Τεχνολογία
  Τα νέα Λιπαντικά αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με ξένους οίκους προσθέτων χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής. Έχουν εξελιχθεί με γνώμονα να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των κινητήρων τελευταίας γενιάς.
 • Οικονομία
  Τα νέα Λιπαντικά CYCLON προσφέρουν σημαντική και μετρήσιμη εξοικονόμηση καυσίμου κατά την χρήση τους. Εξασφαλίζουν μεγάλα διαστήματα αλλαγής και καθαρισμό του κινητήρα.
 • Περιβάλλον
  Τα νέα Λιπαντικά είναι συμβατά με όλα συστήματα διαχείρισης καυσαερίων τελευταίας τεχνολογίας. Η χρήση τους μειώνει τους εκπεμπόμενους ρύπους & συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος.

Επιπλέον η ανανέωση του brand  Cyclon έγινε με σημαντική παρέμβαση στα  5 κύρια σημεία που συνθέτουν την νέα εικόνα του brand CYCLON:

1. Ανανέωση του λογότυπου Cyclon

2. Νέες οικογένειες λιπαντικών & νέα κορυφαία προϊόντα σε κάθε μια από αυτές

3. Νέα συσκευασία

4. Πρωτοποριακά προϊόντα με TriboACT® FORMULA στην σύνθεση τους

5. Νέα δυναμική στρατηγική Marketing σε όλα τα επίπεδα