Λιπαντικά Cyclon

Τα λιπαντικά CYCLON διατίθενται στην αγορά από το 1987, ενώ υπάρχουν πάνω από 200 τύποι λιπαντικών για την αυτοκίνηση για την ναυτιλία, την αεροπλοΐα και για κάθε είδους βιομηχανική χρήση, κερδίζοντας διαρκώς νέους ικανοποιημένους πελάτες και καταναλωτές στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε πάνω από 30 χώρες.
Ο σύγχρονος έλληνας καταναλωτής - αυτοκινητιστής, επιλέγει προϊόντα λίπανσης που κατορθώνουν να συγκεράσουν την κορυφαία ποιότητα με την οικονομική τιμή. Τα νέα λιπαντικά Cyclon υπερκαλύπτουν όλες τις ανάγκες των όλων σύγχρονων κινητήρων, βενζίνης, πετρελαίου, αλλά και αερίου αφού είναι πιστοποιημένα κατά ISO 9001:2008 και υπερκαλύπτουν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές των κατασκευαστών αυτοκινήτων. Τα approvals των διαφόρων κατασκευαστών που διαθέτουν τα λιπαντικά (π.χ. VW, Mercedes Benz κλπ), αλλά και η συνεργασία με μεγάλους οργανισμούς στην Ελλάδα (ΔΕΗ, ΟΣΕ κλπ) και το εξωτερικό είναι η εγγύηση σχετικά με την ποιότητα των λιπαντικών Cyclon.
H διασφάλιση της καθαρότητας του κινητήρα, οι επιδόσεις, αλλά και η οικονομία καυσίμου είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των λιπαντικών κινητήρων Cyclon

Τελευταία Νέα

Top

Στα πλαίσια της συνεχούς εξέλιξης των υπηρεσιών μας με στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών των πελατών, δημιουργήσαμε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών CYCLON.

Πρόκειται για ένα ενοποιημένο κέντρο άμεσης και υπεύθυνης λήψης και διαχείρισης παραγγελιών, αιτημάτων, παραπόνων των πελατών. Παράλληλα προσφέρει στους πελάτες συνεχή και έγκυρη ενημέρωση για νέα προγράμματα, υπηρεσίες, προϊόντα και προωθητικές ενέργειες της εταιρίας.

 

Μέσω της τηλεφωνικής γραμμής 801 801 1111

 

Δίνουμε  προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση του πελάτη της πανελλαδικά.

 

Ωράριο λειτουργίας

  • Δευτέρα – Παρασκευή: 06:00 – 17:00
  • Σάββατο: 06:00 – 14:00

info@avinoil,com

Ηρώδου Αττικού 12Α 151 24 Μαρούσι, Αττική

210 8093500

Επικοινωνείστε μαζί μας χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα.

ΟΝΟΜΑ (υποχρεωτικό πεδίο)

EMAIL (υποχρεωτικό πεδίο)

ΤΗΛΕΦΩΝΟ (υποχρεωτικό πεδίο)

ΜΗΝΥΜΑ