Λιπαντικά Cyclon

Τα λιπαντικά CYCLON διατίθενται στην αγορά από το 1987, ενώ υπάρχουν πάνω από 200 τύποι λιπαντικών για την αυτοκίνηση για την ναυτιλία, την αεροπλοΐα και για κάθε είδους βιομηχανική χρήση, κερδίζοντας διαρκώς νέους ικανοποιημένους πελάτες και καταναλωτές στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε πάνω από 30 χώρες.
Ο σύγχρονος έλληνας καταναλωτής - αυτοκινητιστής, επιλέγει προϊόντα λίπανσης που κατορθώνουν να συγκεράσουν την κορυφαία ποιότητα με την οικονομική τιμή. Τα νέα λιπαντικά Cyclon υπερκαλύπτουν όλες τις ανάγκες των όλων σύγχρονων κινητήρων, βενζίνης, πετρελαίου, αλλά και αερίου αφού είναι πιστοποιημένα κατά ISO 9001:2008 και υπερκαλύπτουν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές των κατασκευαστών αυτοκινήτων. Τα approvals των διαφόρων κατασκευαστών που διαθέτουν τα λιπαντικά (π.χ. VW, Mercedes Benz κλπ), αλλά και η συνεργασία με μεγάλους οργανισμούς στην Ελλάδα (ΔΕΗ, ΟΣΕ κλπ) και το εξωτερικό είναι η εγγύηση σχετικά με την ποιότητα των λιπαντικών Cyclon.
H διασφάλιση της καθαρότητας του κινητήρα, οι επιδόσεις, αλλά και η οικονομία καυσίμου είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των λιπαντικών κινητήρων Cyclon

Τελευταία Νέα

Top
 

Cyclon Drive Card

Απλουστεύστε τη διαχείριση του στόλου σας

Χρησιμοποιήστε την CYCLON DRIVE CARD, και εφοδιάστε τα οχήματα του εταιρικού σας στόλου χωρίς μετρητά κερδίζοντας πολλαπλά οφέλη. Αποτελεσματική Διαχείριση, Ασφάλεια, Άτοκη Πίστωση και Άρτια Πληροφόρηση.

Με την CYCLON DRIVE CARD εσείς ορίζετε:

 

  1. Τα προϊόντα – υπηρεσίες που θα αγοράζει το κάθε όχημα.
  2. Το ημερήσιο και μηνιαίο όριο αγορών του κάθε οχήματος σε ευρώ.
  3. Την καταγραφή ή όχι των χιλιομέτρων του κοντέρ κάθε φορά που ανεφοδιάζεται το όχημα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το φυλλάδιο εδώ.

 

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες για την CYCLON DRIVE CARD;

 

Τμήμα CYCLON DRIVE CARD

Τηλ.: 210 8093594

Φάξ : 210 8093555

Εmail: drivecardadm@avinoil.gr

cyclon-drive-card-image