Λιπαντικά Cyclon

Τα λιπαντικά CYCLON διατίθενται στην αγορά από το 1987, ενώ υπάρχουν πάνω από 200 τύποι λιπαντικών για την αυτοκίνηση για την ναυτιλία, την αεροπλοΐα και για κάθε είδους βιομηχανική χρήση, κερδίζοντας διαρκώς νέους ικανοποιημένους πελάτες και καταναλωτές στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε πάνω από 30 χώρες.
Ο σύγχρονος έλληνας καταναλωτής - αυτοκινητιστής, επιλέγει προϊόντα λίπανσης που κατορθώνουν να συγκεράσουν την κορυφαία ποιότητα με την οικονομική τιμή. Τα νέα λιπαντικά Cyclon υπερκαλύπτουν όλες τις ανάγκες των όλων σύγχρονων κινητήρων, βενζίνης, πετρελαίου, αλλά και αερίου αφού είναι πιστοποιημένα κατά ISO 9001:2008 και υπερκαλύπτουν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές των κατασκευαστών αυτοκινήτων. Τα approvals των διαφόρων κατασκευαστών που διαθέτουν τα λιπαντικά (π.χ. VW, Mercedes Benz κλπ), αλλά και η συνεργασία με μεγάλους οργανισμούς στην Ελλάδα (ΔΕΗ, ΟΣΕ κλπ) και το εξωτερικό είναι η εγγύηση σχετικά με την ποιότητα των λιπαντικών Cyclon.
H διασφάλιση της καθαρότητας του κινητήρα, οι επιδόσεις, αλλά και η οικονομία καυσίμου είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των λιπαντικών κινητήρων Cyclon

Τελευταία Νέα

Top
 

Έλεγχος ποιότητας και ποσότητας

ΠΟΙΟΤΙΚΗ & ΠΟΣΟΤΙΚΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Τώρα, γνωρίζετε έμπρακτα ότι στο δίκτυο πρατηρίων CYCLON εφοδιάζετε το όχημά σας με ποιοτικά κορυφαίο και ποσοτικά σωστό καύσιμο!

 

Το δίκτυο CYCLON θέλοντας να ανταποκριθεί στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις για διασφάλιση της άριστης ποιότητας των προϊόντων, εφαρμόζει ένα διεξοδικό πρόγραμμα ποιοτικού και ποσοτικού ελέγχου καυσίμων σε ολόκληρο το δίκτυό, στο σημείο εφοδιασμού του τελικού καταναλωτή.

 

Το πρόγραμμα διασφάλισης διενεργείται με ειδικά διαμορφωμένα και εξοπλισμένα οχήματα της εταιρείας, τα οποία πραγματοποιούν επιτόπιους ποιοτικούς και ποσοτικούς ελέγχους σε κάθε πρατήριο που φέρει το σήμαCYCLON.

Poiotikos&Posotikos_Elegxos

Κάθε πρατήριο του δικτύου CYCLON, υπάγεται σε τακτικούς και απροειδοποίητους ελέγχους, τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. Μετά το πέρας του ελέγχου απονέμεται στον πρατηριούχο ειδικό πιστοποιητικό επιτυχούς ελέγχου το οποίο και θα αναρτάται στο πρατήριο.

 

Στόχος της συγκεκριμένης δράσης, η οποία αποτελεί μέρος ενός ολοκληρωμένου προγράμματος ελέγχου ποιότητας & ποσότητας από το διυλιστήριο έως και τον τελικό αποδέκτη του καυσίμου, είναι να δώσουμε ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στη δέσμευση όλων μας για παροχή άριστων προϊόντων. Είναι επιτακτική η ανάγκη στην εποχή που διανύουμε, ο καταναλωτής να γνωρίζει και έμπρακτα ότι το σήμα CYCLON αποτελεί εγγύηση για κορυφαίο προϊόν από το διυλιστήριο έως και το όχημα του.