Λιπαντικά Cyclon

Τα λιπαντικά CYCLON διατίθενται στην αγορά από το 1987, ενώ υπάρχουν πάνω από 200 τύποι λιπαντικών για την αυτοκίνηση για την ναυτιλία, την αεροπλοΐα και για κάθε είδους βιομηχανική χρήση, κερδίζοντας διαρκώς νέους ικανοποιημένους πελάτες και καταναλωτές στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε πάνω από 30 χώρες.
Ο σύγχρονος έλληνας καταναλωτής - αυτοκινητιστής, επιλέγει προϊόντα λίπανσης που κατορθώνουν να συγκεράσουν την κορυφαία ποιότητα με την οικονομική τιμή. Τα νέα λιπαντικά Cyclon υπερκαλύπτουν όλες τις ανάγκες των όλων σύγχρονων κινητήρων, βενζίνης, πετρελαίου, αλλά και αερίου αφού είναι πιστοποιημένα κατά ISO 9001:2008 και υπερκαλύπτουν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές των κατασκευαστών αυτοκινήτων. Τα approvals των διαφόρων κατασκευαστών που διαθέτουν τα λιπαντικά (π.χ. VW, Mercedes Benz κλπ), αλλά και η συνεργασία με μεγάλους οργανισμούς στην Ελλάδα (ΔΕΗ, ΟΣΕ κλπ) και το εξωτερικό είναι η εγγύηση σχετικά με την ποιότητα των λιπαντικών Cyclon.
H διασφάλιση της καθαρότητας του κινητήρα, οι επιδόσεις, αλλά και η οικονομία καυσίμου είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των λιπαντικών κινητήρων Cyclon

Τελευταία Νέα

Top
 

Καύσιμα Cyclon Drive Max

Καλωσορίσατε στην οικογένεια καυσίμων Drive Max.

H ολοκληρωμένη σειρά ενισχυμένων καυσίμων CYCLON DRIVE MAX αποτελείται από κορυφαίας ποιότητας εξελιγμένα καύσιμα για βενζινοκίνητα και πετρελαιοκίνητα οχήματα, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, που διασφαλίζουν μέγιστη οικονομία, απόδοση και προστασία του κινητήρα.

Η DRIVE MAX UNLEADED, σε δύο τύπους 100 και 95 οκτανίων, περιέχει ειδικά βελτιωτικά πρόσθετα υψηλής τεχνολογίας, που καθαρίζουν, φροντίζουν και συντηρούν τον κινητήρα του αυτοκινήτου, προστατεύοντας ταυτόχρονα και το περιβάλλον.

 

Έτσι σε κάθε γέμισμα, η βενζίνη DRIVE MAX:

 

  1. Εξασφαλίζει καλύτερη απόδοση και επιτάχυνση
  2. Αποτρέπει τη δημιουργία αποθέσεων στον κινητήρα  και απομακρύνει σε υψηλό ποσοστό τις ήδη υπάρχουσες
  3. Προσφέρει οικονομία στην κατανάλωση

 

Στην ίδια λογική, το  πετρέλαιο κίνησης DIESEL DRIVE MAX περιέχει πρόσθετα υψηλής τεχνολογίας με καθαριστικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες, για αντιδιαβρωτική και αντιοξειδωτική προστασία ενώ προσφέρει βελτιωμένο δείκτη κετανίου μέχρι και 2 μονάδες, με αποτελέσματα όπως:

 

  • Αύξηση της απόδοσης του κινητήρα
  • Καλύτερη και ομαλότερη καύση
  • Οικονομία καυσίμου
  • Μείωση του θορύβου και των εκπεμπόμενων ρύπων
  • Ευκολότερο ξεκίνημα σε κρύο περιβάλλον

 

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το φυλλάδιο εδώ.

 

Σειρά CYCLON DRIVE MAX.

Όσα ζητάς από ένα ενισχυμένο καύσιμο.

cyclon-drive-max-image