Λιπαντικά Cyclon

Τα λιπαντικά CYCLON διατίθενται στην αγορά από το 1987, ενώ υπάρχουν πάνω από 200 τύποι λιπαντικών για την αυτοκίνηση για την ναυτιλία, την αεροπλοΐα και για κάθε είδους βιομηχανική χρήση, κερδίζοντας διαρκώς νέους ικανοποιημένους πελάτες και καταναλωτές στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε πάνω από 30 χώρες.
Ο σύγχρονος έλληνας καταναλωτής - αυτοκινητιστής, επιλέγει προϊόντα λίπανσης που κατορθώνουν να συγκεράσουν την κορυφαία ποιότητα με την οικονομική τιμή. Τα νέα λιπαντικά Cyclon υπερκαλύπτουν όλες τις ανάγκες των όλων σύγχρονων κινητήρων, βενζίνης, πετρελαίου, αλλά και αερίου αφού είναι πιστοποιημένα κατά ISO 9001:2008 και υπερκαλύπτουν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές των κατασκευαστών αυτοκινήτων. Τα approvals των διαφόρων κατασκευαστών που διαθέτουν τα λιπαντικά (π.χ. VW, Mercedes Benz κλπ), αλλά και η συνεργασία με μεγάλους οργανισμούς στην Ελλάδα (ΔΕΗ, ΟΣΕ κλπ) και το εξωτερικό είναι η εγγύηση σχετικά με την ποιότητα των λιπαντικών Cyclon.
H διασφάλιση της καθαρότητας του κινητήρα, οι επιδόσεις, αλλά και η οικονομία καυσίμου είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των λιπαντικών κινητήρων Cyclon

Τελευταία Νέα

Top
poseidonia2016f

Η LPC ΣΤΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2016

Η LPC για πρώτη φορά συμμετείχε φέτος στην κλαδική διεθνή έκθεση Ποσειδώνια 2016 με το νέο της εταιρικό όνομα, που διεξήχθη στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO από 6 έως 10 Ιουνίου, προβάλλοντας ταυτόχρονα τα λιπαντικά ναυτιλίας Cyclon και Αvin. Η LPC ήταν ανάμεσα στις εταιρείες  πετρελαιοειδών που συμμετείχαν στην φετινή έκθεση και οι οποίες δραστηριοποιούνται δυναμικά  στην ναυτιλιακή αγορά, υλοποιώντας την απόφαση της για δυναμική ανάπτυξη  στις ναυτιλιακές πωλήσεις. Στα Ποσειδώνια 2016, συμμετείχαν μεγάλες εταιρείες του κλάδου της ναυτιλίας,  όπως ναυπηγεία, κατασκευαστές μηχανών και εξαρτημάτων πλοίων, κρατικοί φορείς, εμπορικές αντιπροσωπείες ξένων χωρών, τράπεζες κλπ. και  υπήρχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αλλά και μεγάλη προσέλευση επισκεπτών. Το εντυπωσιακό περίπτερο της LPC επισκέφθηκαν πολλοί εκπρόσωποι του ναυτιλιακού κόσμου, αλλά και πολλοί επισκέπτες.