Λιπαντικά Cyclon

Τα λιπαντικά CYCLON διατίθενται στην αγορά από το 1987, ενώ υπάρχουν πάνω από 200 τύποι λιπαντικών για την αυτοκίνηση για την ναυτιλία, την αεροπλοΐα και για κάθε είδους βιομηχανική χρήση, κερδίζοντας διαρκώς νέους ικανοποιημένους πελάτες και καταναλωτές στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε πάνω από 30 χώρες.
Ο σύγχρονος έλληνας καταναλωτής - αυτοκινητιστής, επιλέγει προϊόντα λίπανσης που κατορθώνουν να συγκεράσουν την κορυφαία ποιότητα με την οικονομική τιμή. Τα νέα λιπαντικά Cyclon υπερκαλύπτουν όλες τις ανάγκες των όλων σύγχρονων κινητήρων, βενζίνης, πετρελαίου, αλλά και αερίου αφού είναι πιστοποιημένα κατά ISO 9001:2008 και υπερκαλύπτουν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές των κατασκευαστών αυτοκινήτων. Τα approvals των διαφόρων κατασκευαστών που διαθέτουν τα λιπαντικά (π.χ. VW, Mercedes Benz κλπ), αλλά και η συνεργασία με μεγάλους οργανισμούς στην Ελλάδα (ΔΕΗ, ΟΣΕ κλπ) και το εξωτερικό είναι η εγγύηση σχετικά με την ποιότητα των λιπαντικών Cyclon.
H διασφάλιση της καθαρότητας του κινητήρα, οι επιδόσεις, αλλά και η οικονομία καυσίμου είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των λιπαντικών κινητήρων Cyclon

Τελευταία Νέα

Top
IMG_4615

Η νέα γενιά λιπαντικών CYCLON στην Autopromotec 2017

Έχοντας ως παράδοση την συμμετοχή της σε όλες τις μεγάλες εκθέσεις που σχετίζονται με την αγορά αυτοκινήτων, τα λιπαντικά CYCLON ήταν παρόντα στη μεγάλη διεθνή έκθεση «Autopromotec 2017» στην Μπολόνια της Ιταλίας.
Η Autopromotec 2017, η διεθνής έκθεση αυτοκινήτων και “aftermarket”, πραγματοποιήθηκε στις 24-28 Μαΐου 2017 και ήταν μεγαλύτερη και πιο διεθνοποιημένη σε σχέση με το παρελθόν, αποτελώντας απαραίτητο σημείο συνάντησης για εκθέτες και επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Περίπου 1.700 εκθέτες, 10% περισσότερο από ό, τι την τελευταία φορά, ήταν εκεί με σημαντικό ποσοστό ξένων εταιρειών. Περισσότεροι από 100.000 επισκέπτες ήταν εκεί κατά τη διάρκεια των 4 ημερών της έκθεσης. Τα λιπαντικά CYCLON ήταν εκεί  με ένα – “state-of-the-art” περίπτερο το οποίο προσέλκυσε  περισσότερους από 1.500 επισκέπτες !!