Λιπαντικά Cyclon

Τα λιπαντικά CYCLON διατίθενται στην αγορά από το 1987, ενώ υπάρχουν πάνω από 200 τύποι λιπαντικών για την αυτοκίνηση για την ναυτιλία, την αεροπλοΐα και για κάθε είδους βιομηχανική χρήση, κερδίζοντας διαρκώς νέους ικανοποιημένους πελάτες και καταναλωτές στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε πάνω από 30 χώρες.
Ο σύγχρονος έλληνας καταναλωτής - αυτοκινητιστής, επιλέγει προϊόντα λίπανσης που κατορθώνουν να συγκεράσουν την κορυφαία ποιότητα με την οικονομική τιμή. Τα νέα λιπαντικά Cyclon υπερκαλύπτουν όλες τις ανάγκες των όλων σύγχρονων κινητήρων, βενζίνης, πετρελαίου, αλλά και αερίου αφού είναι πιστοποιημένα κατά ISO 9001:2008 και υπερκαλύπτουν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές των κατασκευαστών αυτοκινήτων. Τα approvals των διαφόρων κατασκευαστών που διαθέτουν τα λιπαντικά (π.χ. VW, Mercedes Benz κλπ), αλλά και η συνεργασία με μεγάλους οργανισμούς στην Ελλάδα (ΔΕΗ, ΟΣΕ κλπ) και το εξωτερικό είναι η εγγύηση σχετικά με την ποιότητα των λιπαντικών Cyclon.
H διασφάλιση της καθαρότητας του κινητήρα, οι επιδόσεις, αλλά και η οικονομία καυσίμου είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των λιπαντικών κινητήρων Cyclon

Τελευταία Νέα

Top
20170401_184120

ΤΑ ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ CYCLON ΣΤΟ ATHENS SCIENCE FESTIVAL

Τα λιπαντικά CYCLON συμμετείχαν για πρώτη φορά στο Athens Science Festival το οποίο ολοκληρώθηκε την Κυριακή 2 Απριλίου. Η συμμετοχή των CYCLON στο Athens Science Festival προσέφερε την μεγάλη ευκαιρία για την διασύνδεση του ονόματος CYCLON με τη νέα γενιά και την δυνατότητα να επικοινωνηθεί αυτό που σήμερα το CYCLON σημαίνει σε σχέση με την τεχνολογία, την οικονομία και την προστασία του περιβάλλοντος. Στο πλαίσιο της συμμετοχής ,το Σάββατο 1η Απριλίου συγκεντρώθηκαν όλοι οι συνεργάτες και μεταπωλητές σε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση στον χώρο Innovathens ,όπου εκτός από τα σεμινάρια για τεχνικά και θέματα marketing, παρουσιάστηκε και το project της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας των φοιτητών ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας το οποίο υποστηρίζεται από τη εταιρεία, καθώς και μία ιδιαίτερα σημαντική και ενδιαφέρουσα ομιλία από τον κ. Ε. Αρβανιτάκη, senior αεροδυναμιστή της Formula 1 , οποία έδωσε την ευκαιρία στο μεγάλο ακροατήριο που παρευρίσκετο να ταξιδέψει στο μαγικό χώρο της F1.

asf-2017-9