Λιπαντικά Cyclon

Τα λιπαντικά CYCLON διατίθενται στην αγορά από το 1987, ενώ υπάρχουν πάνω από 200 τύποι λιπαντικών για την αυτοκίνηση για την ναυτιλία, την αεροπλοΐα και για κάθε είδους βιομηχανική χρήση, κερδίζοντας διαρκώς νέους ικανοποιημένους πελάτες και καταναλωτές στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε πάνω από 30 χώρες.
Ο σύγχρονος έλληνας καταναλωτής - αυτοκινητιστής, επιλέγει προϊόντα λίπανσης που κατορθώνουν να συγκεράσουν την κορυφαία ποιότητα με την οικονομική τιμή. Τα νέα λιπαντικά Cyclon υπερκαλύπτουν όλες τις ανάγκες των όλων σύγχρονων κινητήρων, βενζίνης, πετρελαίου, αλλά και αερίου αφού είναι πιστοποιημένα κατά ISO 9001:2008 και υπερκαλύπτουν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές των κατασκευαστών αυτοκινήτων. Τα approvals των διαφόρων κατασκευαστών που διαθέτουν τα λιπαντικά (π.χ. VW, Mercedes Benz κλπ), αλλά και η συνεργασία με μεγάλους οργανισμούς στην Ελλάδα (ΔΕΗ, ΟΣΕ κλπ) και το εξωτερικό είναι η εγγύηση σχετικά με την ποιότητα των λιπαντικών Cyclon.
H διασφάλιση της καθαρότητας του κινητήρα, οι επιδόσεις, αλλά και η οικονομία καυσίμου είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των λιπαντικών κινητήρων Cyclon

Τελευταία Νέα

Top
 

Τεχνολογία TriboACT

Η τεχνολογία TriboACT® (αποκλειστικά κατοχυρωμένη από την LPC) στηρίζεται σε ένα καινοτόμο και ειδικό “σύστημα” προσθέτων το οποίο, λόγω της διαφορετικής πολικότητας των συστατικών του, ενεργοποιεί ισχυρές χημικές αλληλεπιδράσεις, ενισχύοντας έτσι στο μέγιστο βαθμό την προστασία που παρέχει το λιπαντικό στον κινητήρα. Η ισχυρή δράση και συνέργεια των συστατικών του TriboACT® ενισχύει τα κρίσιμα τριβολογικά χαρακτηριστικά του λιπαντικού:

  • Τη συνεκτικότητα της λιπαντικής μεμβράνης στις βαλβίδες
  • Τον έλεγχο της φθοράς στην περιοχή των εμβόλων και των ελατηρίων
  • Την καθαριστική ικανότητά του λιπαντικού στην περιοχή του υπερσυμπιεστή (turbo)
  • Tην εξοικονόμηση καυσίμου

Η TriboACT® Formula διασφαλίζει την τεχνολογική υπεροχή και καινοτομία στη λίπανση. Η ανάπτυξη της τεχνολογίας TriboACT® είναι το αποτέλεσμα 35 ετών εμπειρίας, ερευνών και εξέλιξης στα λιπαντικά καθώς και σημαντικών επενδύσεων και στρατηγικών συνεργασιών με στόχο τη δημιουργία προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και προστιθέμενης αξίας.